De beste smartphones van 2022

De beste smartphones van 2022

Ook in het jaar 2022 verschijnen er weer nieuwe smartphones op de markt. Wanneer je van plan bent om een nieuwe smartphone aan te schaffen, komen daar een aantal dingen bij kijken. Onder andere prijs, kwaliteit, merk, functies en geheugen spelen een grote rol bij de definitieve keuze. Hieronder vind je een selectie van de beste smartphones voor dit jaar.

Apple Iphone 13

De Iphone 13 is voor iedere foto- en filmliefhebber een smartphone om op het verlanglijstje te zetten. Dankzij een verbeterde camera met nieuwe functies, filmmodus, snelle bediening en een lange batterijduur zal deze telefoon zeker in de smaak vallen. De 12 MP dual camera is voorzien van een groothoek- en ultragroothoeklens voor de perfecte plaatjes. Dankzij de vergrote batterij kan je de hele dag vooruit met dit toestel en kan deze draadloos opgeladen worden. De Iphone 13 is al verkrijgbaar vanaf 909 euro bij een toestel met een opslagcapaciteit van 128 GB.

Samsung S21 Ultra

Hou je van een groot scherm in je handen waarmee je razendsnel je beeld kan verversen? Naast het 6,8 inch scherm heeft de Samsung S21 ultra nog meer functies die je zullen verbazen. Dankzij de hoge resolutie zal je altijd een scherp beeld hebben en bovendien zal de 5000 MaH batterij het mogelijk maken om deze smartphone de hele dag door te kunnen gebruiken. Er zijn vier camera’s aanwezig en bovendien kan je ver gelegen objecten scherp vastleggen dankzij de optische zoomfunctie die tot wel 10 keer uitvergroot. De Samsung S21 Ultra is verkrijgbaar vanaf 1080 euro.

Samsung Galaxy A52

Wie op zoek is naar een niet al te dure smartphone die toch alle gewenste specificaties bezit, is de Samsung Galaxy A52 een goede keuze. De standaard camera is voorzien van beeldstabilisatie, waardoor de foto’s scherper kunnen worden vastgelegd. Het 6 GB werkgeheugen en de sterke processor maken het mogelijk om al jouw taken op een vlot tempo uit te voeren. Daarnaast maakt de grote batterij het mogelijk om deze smartphone de hele dag te kunnen gebruiken. De Samsung Galaxy A52 is verkrijgbaar vanaf 347 euro.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Natuurlijk mag ook de opvouwbare smartphone niet ontbreken in dit rijtje. Deze smartphone bezit twee schermen, waarvan één zich aan de voorkant bevindt en de tweede verschijnt wanneer je de smartphone opent. Dit vouwbare scherm is maar lieft 7,6 inch groot en is uitermate geschikt om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren. Er zijn meerdere camera’s aanwezig en de opslag van 256 GB biedt ruim voldoende opslagruimte. De Samsung Galaxy Z Fold 3 is verkrijgbaar vanaf 1802 euro.