Sneller massa opbouwen met Mammoth Mass weightgainer

Tijdens een voetbalwedstrijd verlies je veel calorieën. Dat is op zich natuurlijk niet erg, maar niet iedereen is daar even blij mee. Want als je daarmee niet alleen gewicht verliest, maar ook je spiermassa afneemt, dan kan het je sportprestaties beïnvloeden. Om ervoor te zorgen dat niet alleen je spieren in goede conditie blijven, maar dat ook je energie op het juiste niveau blijft, kun je gebruik maken van een weightgainer als Mammoth Mass.

De kracht van een weightgainer

Na het spelen van een inspannende wedstrijd neem je waarschijnlijk een proteïneshake in om je spieren te laten herstellen. Daarmee voorkom je dat je de volgende dag flinke spierpijn hebt en bovendien gaat het spierherstel sneller. Maar in zo’n shake zitten alleen eiwitten en die vullen niet alle behoeften die je lichaam na een krachtsinspanning heeft, aan. Want niet alleen de voorraad eiwitten in je lichaam is na de voetbalwedstrijd op een minimaal niveau. Ook de energie, dus de koolhydraten en de vetten, moeten aangevuld worden. In een weightgainer als Mammoth Mass zitten al deze ingrediënten samen zodat je met een voedingssupplement alles kunt aanvullen wat je nodig hebt. 

Houd je gewicht op peil 

Mammoth Mass is niet alleen geschikt als aanvulling na een inspanning. Doordat er in verhouding veel koolhydraten in het voedingssupplement zitten, is het ook geschikt om te gebruiken als je op zoek bent naar een manier om je gewicht op peil te houden of om juist in gewicht toe te nemen. De dosering van 160 gram bestaat voor 65% uit koolhydraten en voor 35% uit hoogwaardige eiwitten. Dit betekent dat je per dosering 115 gram koolhydraten, 30 gram eiwitten en 5 gram vetten binnenkrijgt. Zeker als je op zoek bent naar een manier om je gewicht omhoog te krijgen is de Mammoth Mass een goede aanvulling op je dagelijkse sportdieet. De aanvullende eiwitten helpen om je spiermassa en kracht toe te laten nemen. De extra koolhydraten en vetten zorgen voor voldoende energie en bovendien ook nog voor toename van je lichaamsgewicht.

Op welk moment neem je de Mammoth Mass?

Bij de gewone eiwitshake ben je misschien gewend om deze na een wedstrijd of intensieve training in te nemen. Dat kan met de Mammoth Mass ook gewoon. Omdat de eiwitten in de Mammoth  Mass natuurlijk hetzelfde doel hebben, namelijk spierherstel, is het ook zeker aan te raden om ook deze weightgainer na een wedstrijd te nemen. Maar je kunt de Mammoth Mass bovendien tussen de maaltijden door gebruiken, als extra aanvulling op je voeding. Dan profiteer je van de koolhydraten en de vetten die je extra energie geven. Op wedstrijddagen bereid je je op deze manier ook voor op de inspanning die je later op de dag zult hebben en weet je zeker dat je voldoende energie hebt om te spelen. 
Mammoth Mass wordt in poedervorm geleverd. Je meet de aangegeven dosering af en vermengt het met water of eventueel met melk als daar je voorkeur naar uitgaat. Dankzij de verschillende smaken waarin het verkrijgbaar is, zoals vanille, chocolade of banaan is er altijd een Mammoth Mass die je aanspreekt.