Even voorstellen: GLASvakwerk.nl.

GLASvakwerk.nl; De online specialist voor glazen lichtstraten op maat, alles voor een prachtige lichtinval! U bestelt een vlakke lichtkoepel bij GLASvakwerk eenvoudig online, perfect voor een overkapping, veranda & carport! Hierbij staan wij garant voor topkwaliteit materialen, scherpe prijzen, maatwerk in eigen beheer & een snelle levering. 

Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Het op maat vervaardigen van uw vlakke lichtkoepel doen wij zelf, in eigen werkplaats. Onze gekwalificeerde & ervaren medewerkers zorgen altijd voor een prachtig maatwerk product, met zorg en liefde voor het vak vervaardigd. Maar we zorgen ook zelf voor de levering & montage, zo weten wij zeker dat het goedkomt.

Vaak wordt ons gevraagd naar een goede voorbereiding. Om u hier meteen concreet met een antwoord van dienst te kunnen zijn, hebben wij de belangrijkste zaken voor een “montage-ready” situatie opgesomd. Kort & krachtig gesteld dient u voor de volgende zaken te zorgen:

Een degelijke dakconstructie, berekend op basis van de (door u bestelde) lichtstraat voor een plat dak.

Een nette dakuitsparing + een opstand die conform onze richtlijnen vervaardigd is.

Een goede dakbekleding, waarbij ook de opstand voorzien is van dakbedekking (beplakt met dakleer).

De locatie voldoet aan onze toegankelijkheids-eisen. Oftewel u heeft ons de juiste informatie aangeleverd, zodat wij de juiste keuze kunnen maken op het gebied van apparatuur t.b.v. transport (de smartlift of de mini hijskraan).
LET OP: Zorg er altijd voor dat u de informatie op de pagina lichtstraat voorbereiden uitgebreid heeft doorgenomen en dat de situatie – wanneer ons montage team aankomt – ook daadwerkelijk conform richtlijnen voorbereid is. In dit geval is een succesvolle montage zo gepiept. Altijd de juiste lichtstraat voor uw plat dak bij GLASvakwerk.nl!