Altijd de juiste alu buis op maat bij ALUMINIUMvakman.nl.

Aluminium buizen van ALUMINIUMvakman; altijd op maat vervaardigd, eenvoudig online te bestellen & snel in huis! In een serie blogartikelen vertellen de productspecialisten van ALUMINIUMvakman u wat meer over populaire productcategorieën, ditmaal over onze alu buis collectie. 

De collectie.

Bij ALUMINIUMvakman.nl vindt u een gericht assortiment aluminium buizen, waarbij de meest gebruikte afmetingen in Nederland & België direct online te bestellen zijn. U vindt bij ons buizen met een diameter van 15 t/m 70 mm in verschillende wanddiktes, waaronder 2, 3 en 4 mm dik. 

Het bestellen. 

Op de “buis” categorie pagina vindt u al onze afmetingen als separaat product terug op volgorde van klein naar groot. Bent u op zoek naar een collectie buizen met bijv. een specifieke diameter, of een specifieke wanddikte, maak dan gebruik van onze handige filterfunctie. Zo krijgt u snel een gerichte productcollectie van buizen te zien, die passen bij de door u aangevinkte waarden, wel zo handig!

Vervolgens kunt u eenvoudig “doorklikken” naar de gewenste buis. Binnen stap 1 kunt u de gewenste lengte invoeren en vervolgens wordt de prijs van de buis direct berekend & getoond. Vervolgens kunt u de buis eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagentje, doorgaan met bestellen of uw bestelling afronden. U ontvangt direct een bevestiging e-mail met de factuur als bijlage toegevoegd. Wij nemen vervolgens op korte termijn (enkele dagen voor het verstrijken van de levertijd) contact op met informatie over de bezorgdatum.

Het maatwerk. 

Een alu profiel van ALUMINIUMvakman kunt u vanaf 10 cm tot en met 600 cm in de door u gewenste lengte op maat bestellen. Ohja en ook wel het vermelden waard, u kunt de lengte tot op de mm nauwkeurig invoeren!