Een modern accent in uw tuin met een RVS trapleuning!

U kunt bij ons ook terecht voor RVS trapleuningen voor buiten! Het overgrote deel van de RVS trapleuningen bij LEUNINGvakman zijn geschikt voor binnen, deze zijn vervaardigd uit 304 RVS. Daarnaast vindt u bij ons ook een gerichte collectie voor buiten, deze zijn vervaardigd uit 316 RVS. Deze RVS soort is beter bestand tegen de (weers)invloeden van buiten, ideaal dus voor een duurzame buitenleuning! We vertellen u hier graag wat meer over. 

316 RVS voor buiten. 

RVS staat voor roestvrij / roestvast staal, echter kan RVS wel degelijk roesten. RVS 316 is de standaard “RVS soort” voor buitengebruik en bestaat uit 16% chroom, 10% nikkel en 2% molybdeen. De 2% molybdeen zorgt ervoor dat deze RVS soort beter bestand is tegen spanningscorrosie, spleetcorrosie, putcorrosie en ook tegen zoutcorrosie. Voor buiten bieden wij ook alleen de geborstelde variant aan, deze afwerking zorgt ervoor dat het RVS wat minder glanst & matter oogt (t.o.v. gepolijst RVS). Ook is de geborstelde afwerking wat praktischer met het oog op dagelijks gebruik en onderhoud.

Altijd een passende leuning voor buiten. 

Bij ons vindt u altijd een passende trapleuning voor buiten, een prachtige blikvanger in uw tuin. Naast een ruime collectie trapleuningen van LEUNINGvakman voor buiten vervaardigd uit 316 RVS zijn er nog meer opties. Wat dacht u van een leuning met kwalitatieve poedercoating – speciaal geschikt voor buiten – in de kleuren zwart, antraciet, wit, of zelfs in RAL kleur naar wens? De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat uw wensen ook zijn, al onze leuningen voor buiten – te herkennen aan het geschikt voor buiten icoontje (wolkje, zon + regen) – zijn zeer sterk en hebben een lange levensduur, wel zo praktisch!