Genieten met relaxfauteuils Hjort Knudsen

Het is geen volk wat succes over de daken schreeuwt, maar met Kjort Knudsen heeft Denemarken toch echt één der giganten binnen de meubelwereld in huis. De specialist in zitmeubelen levert optimaal comfort met de Hjort Knudsen relaxfauteuils.

Relaxen in opkomst

Net als de volledige maatschappij heeft het begrip ‘comfort’ zich de laatste decennia stormachtig ontwikkeld. Met name de elektrische relaxstoelen hebben daarbij in de woonwereld een belangrijke rol gespeeld. Een topteam aan professionals zorgde dat Hjort Knudsen een lijn relaxfauteuils lanceerde die enorm populair werd. En of je nu houdt van strak modern, tijdloos klassiek of stoer; Hjort Knudsen biedt de stoel die bij je past.

Verschillende opties

Hjort Knudsen relaxfauteuils vormen een rustpunt in jouw interieur. De verschillende ontwerpen verschillen niet alleen in hoogte en breedte, maar ook in zitdiepte. Hjort Knudsen fauteuils zijn beschikbaar in drie zitmaten met een handmatige of elektrische bediening. Hoe meer motoren, hoe meer functies je onafhankelijk kunt bedienen. Denk daarbij aan een voetensteun, rugleuning, hoofdsteun, stoelverwarming of de speciale sta-op-functie, die het makkelijker maakt om uit de stoel op te staan.

Een lange traditie

De Deense meubelfabriek onderscheidt zich met name door puur vakmanschap sinds 1973. Een mix van ervaren meubelmakers met talenten uit de opleiding creëren een geweldige formule, die basismaterialen als hout, leer en stof vermaakt tot hoogwaardige eindproducten. Alles met de grootste zorg. En één van de unieke eigenschappen is de prijs-kwaliteitsverhouding; door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan de meubels vele jaren mee en leveren dus echt waar voor je geld!

Maatwerk vereist

Een relaxfauteuil is een meubelstuk bij uitstek dat aan specifieke individuele wensen moet voldoen. Zeker wanneer er medische redenen voor aankoop bij komen kijken. Deskundig advies in een betrouwbare woonwinkel is daarom van groot belang en kies je voor de allerhoogste eisen aan zitcomfort? Dan is Hjort Knudsen het merk voor jou.