Interieur inspiratie: Hippe roomdividers van staal!

Wilt u iets moois maken van staal voor uw interieur? Dan is STAALvakman.nl de ideale start, voor de ervaren professional, maar zeker ook voor de handige doe-het-zelver. Wij vertellen u graag wat meer over populaire toepassingen van ons staal op maat, misschien doet u wel inspiratie op! 

Roomdivers, strak & stijlvol. 

Roomdivers van staal zijn hip & trendy, en dat is niet voor niets het geval. Het is eigenlijk begonnen met een horeca-trend, die vervolgens haar weg gevonden heeft naar de mensen thuis. De stalen roomdividers zijn met name gewild met een mooie matte fijnstructuur poedercoating, maar ook fris & ruimtelijk wit & industrieel onbehandeld staal zien we steeds vaker. Wilt u op een subtiele wijze ruimtes binnen uw interieur van elkaar scheiden – bijv. de zitkamer & de “open” keuken – maar ook een interieur object aanbrengen dat een statement maakt, dan is een maatwerk stalen roomdivider echt een prachtige optie. 

TIP: met onze hopprofielen kunt u een prachtig maatwerk stalen kozijn maken, deze profielen zijn hier ook speciaal voor vormgegeven natuurlijk. Wilt u echter dat populaire “stalen raster” effect in uw roomdivider creëren, maar niet een complex stalen frame, met allemaal aparte kleine ruitjes, dan kunt u ook gebruik maken van aluminium strips die u over het glas heen plaatst, natuurlijk met dezelfde zwarte fijnstructuur coating als het stalen frame. Dit wordt ook veel toegepast bij de glazen schuifpuien voor terrasoverkappingen. 

Staal op maat

Wij bieden alle staalprofielen die u nodig heeft voor het zelf vervaardigen van een stoere roomdivider van onbehandeld staal. Gaat u met glas werken, dan zijn de hop profielen erg handig, maar ook de kokers, U-profielen, hoekprofielen & stalen strips van STAALvakman worden veelvuldig gebruikt. Voor welke profielen u uiteindelijk ook kiest, staalprofielen op maat werken natuurlijk wel het fijnst. Naast een ruime keuze in de meest gebruikte staalprofielen voor de beste prijs, kunt u bij ons alle staal profielen in een lengte op maat bestellen. Daarnaast zijn praktisch alle profielen ook al mooi in verstek gezaagd te bestellen, ideaal toch! Staal op maat, voor een scherpe prijs & een snelle levering.