Kies de juiste rolluiken!

Een consument ziet vaak het verschil tussen verschillende rolluiken niet en geeft te veel uit voor een rolluik die niet ideaal zijn voor zijn woning. Stel jezelf dus altijd van te voren de vraag, welk doel wil ik met het toepassen van rolluiken bereiken? Neem je rolluik voor de verduistering, veiligheid of om je woning moderne uitstraling te geven? Elk type rolluik heeft zijn eigen voor- en nadelen en wordt meestal ontworpen voor specifieke wens. Wil je graag een rolluik om de veiligheid te verhogen, dan is de dikte van het lamel van belang. Wil je een handbediend rolluik om het goedkoopst uit te komen, dan zijn er speciale type rolluiken die je bij Rolluiken33 met de laagste prijsgarantie kunt verkrijgen. Bekijk de rolluiken van Rolluiken33.nl. Voor iedere wens is er een type rolluik te bestellen. 

Elektrische rolluiken

Wanneer je kiest voor comfort en eenvoud dan zijn elektrische rolluiken die ideale rolluiken voor jou! Elektrische rolluiken sluit je aan op de stroom en d.m.v. een schakelaar of afstandsbediening kun je een of meerdere rolluiken bedienen. Met elektrische rolluiken zijn er enorm veel mogelijkheden. Je hebt de keuze uit verschillende modellen schakelaar en afstandsbediening en kun je zelfs ook jouw rolluiken bedienen met een smartphone. Bij Rolluiken33.nl heb je de keuze uit een Somfy of huismerk motor die beide met 5 jaar fabrieksgarantie worden geleverd. Wanneer je een groter budget hebt, raden we je zeker aan om elektrische rolluiken te overwegen.

Bekijk ook eens screens

Naast rolluiken als zonwering, worden de screens de laatste jaren ook enorm populair. Steeds meer consumenten kiezen voor screens omdat ze een modernere look hebben en minder aanwezig zijn dan rolluiken. Rolluiken hebben vaak een grotere kap en de lamellen maakt het een stevige en opvallende constructie. Bij screens heb je dit veel minder. De kap is meestal stukken kleiner en de doek is subtieler dan de lamellen van een rolluik. Screens zijn zoals rolluiken leverbaar in allerlei modellen. Bekijk alle modellen die leverbaar zijn op Rolluiken33.nl. Bij screens geldt ook, denk goed na over wat je wilt, voordat je een overhaaste beslissing maakt!