Waarom een ear piercing cursus volgen helemaal het einde is! 

ear piercing cursus

De meeste vrouwen zijn dol op mode en make-up. Dat is natuurlijk logisch, want het voelt fijn om je mooi aan te kleden en je op te tutten voor de buitenwereld en voor jezelf. Vaak voelen vrouwen zich een stukje knapper als ze er tiptop in orde uitzien, in plaats van een rommelige knot op het hoofd in een oude joggingbroek. Dat is volkomen logisch. Sieraden kunnen iemands uiterlijk ook bijzonder goed complimenteren en iemands pluspunten benadrukken. Vaak worden er oorbellen door vrouwen gedragen, maar ook kettingen, ringen en armbanden passeren de revue. Dit is echter allemaal vrij standaard, het is veel leuker om out of the box te gaan wat sieraden betreft. Een oorpiercing is de ideale oplossing hiervoor: maar wat is dit precies, waarom is het zo’n geweldige vorm van versiering en waar kan je dit laten doen? Dat lees je hier.

Subtiele manier van decoratie 

Een unieke manier van een sieraad dragen is door middel van een oorsieraad. Een oorsieraad kan een oorbel zijn, maar veelal wordt hier een piercing op een willekeurige plek in het oor bedoeld. Zo is er de helix piercing, die zich bovenaan de oorschelp bevindt. Maar het is ook heel leuk om een conch piercing te laten piercen, door het binnenste van de oorschelp net boven het midden. Op deze manier zie je er net wat specialer uit dan normaal, maar is het niet heel opvallend. Het is dus een subtiele manier om jezelf op te leuken voor een speciale gelegenheid, zoals een avondje uit of een nachtje in de discotheek. Je ziet eruit om door een ringetje te halen!

Online cursus van Inksane Een ear piercing course van Inksane is een ideale cursus voor iedere vrouw die zich in de beauty branche begeeft. Bij een ear piercing course leer je op een verantwoorde manier een piercing door het oor te piercen en wordt er volop aandacht besteed aan persoonlijke situaties en voorkeuren. Daarnaast kan je als professional deze kwaliteit dan ook toevoegen aan jouw repertoire en in je eigen studio deze dienst aanbieden. De ear piercing course wordt gegeven door professionals, die weten wat ze doen en verstand van zaken hebben. Deze professionals leggen jou met alle liefde uit hoe je op een verantwoordelijke manier een sieraad kan piercen door het oor. Je leert bijvoorbeeld hoe je op een hygiënische manier zo’n piercing kan zetten, maar ook hoe je je materialen goed schoon en steriel houdt, zodat de kans op ontstekingen verkleind wordt. Daarbij krijg je inzicht in de verschillende typen oorsieraden, zoals een bloemetje of een ringetje, van diverse materialen, zoals titanium, zilver en goud. Zo’n cursus is het ideale geschenk voor jezelf!